Inget browserstöd

Din webbläsare är väldigt gammal. Den är så pass gammal att den här webbplatsen inte kommer att fungera riktigt som den ska. På browsehappy.com kan du få hjälp med att uppgradera din webbläsare och förbättra upplevelsen.

Kontakt

Vi finns här för dig.

Söker du ett nytt boende, nya affärslokaler eller behöver du komma i kontakt med oss av annan anledning? Hör av dig. Vi finns på plats helgfria vardagar mellan klockan 08.00 och 17.00.

Kontaktuppgifter

  • Är du intresserad av att hyra av oss kan du med fördel skicka in en intresseanmälan online, så hör vi av oss om rätt objekt dyker upp. För övriga ärenden rörande uthyrning av våra lägenheter och lokaler är du välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.

  • Det är viktigt för oss att du trivs i din bostad eller lokal. Fel och serviceärenden som inte är akuta (fara för människa, fastighet eller miljö) anmäler du via vårt formulär för serviceanmälan.

  • Vid akuta ärenden dagtid kl. 08.00-17.00, till exempel översvämning eller vattenläcka, ringer du direkt till oss på 060-12 22 90.

    Vid akuta ärenden efter kontorstid ringer du till vår avtalade partner för fastighetsjour. Du når vårt jourbolag PEMA Vakt på telefon 070-347 00 89, vardagar kl. 17.00-08-00 samt helger dygnet runt.

  • Gäller ditt ärende något annat kan du alltid skicka ett mail till oss så återkommer vi så snart vi kan. Använd kontaktformuläret nedan.

Akuta ärenden och störningsjour

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.